Taverne restaurant Ter Biestmolen te Zwalm Mechelse koekoek Zwalmmolen
Taverne restaurant Ter Biestmolen te Zwalm

Links

B&B

gezellige b&b gelegen in het hartje van zuid-oost vlaanderen, in de deelgemeente Nederzwalm in de Biesstraat. waar de handen van weleer de biezen plukten, daar ijvert Sabine als gastvrouw met dezelfde ijver en gretigheid om haar loges een onvergetelijk verblijf te bezorgen.Ook welness-comfort is voorhanden.

 

 


 

Sint Blasius Hof is een B&B in het hartje van Zwalm. Voor alle inlichtingen of eventuele reservaties zie www.sintblasiushof.be


 

 

Heb je zin in een toffe, actieve vakantie ? Ben je wandelaar, fietsliefhebber, natuurliefhebber ? wil je rust, hou je van de natuur ? Je vindt het bij De notelaar B&B, in Nederzwalm, aan het begin van de Vlaamse Ardennen.

Volledig nieuwe kamers sedert 2006 ! Tot binnenkort ! Bart, Els, Flor en Jasper Boydens-Vanfleteren. voor verdere inlichtingen tel 055/330522; zie ook onze website www.de-notelaar.be

 

 


 

Hoevetoerisme

Voor uw korte vakanties in de Vlaamse Ardennen is er de AMBERHOEVE. Deze authentieke boerderij is gelegen op een heuvel met een prachtig zicht op Maarkedal en omstreken.
 
Dit romantische hoevetje ligt op de "geuzenhoek" te Horebeke,een klein landelijk dorp in het groene golvende landschap van de Vlaamse ardennen.Dit op twee minuten van De Mechelse Koekoek.